Thursday, November 12, 2009

Bday Bash

Mekaseh bebyk kat PUAN UMAH sbb jemput aku sefamili ke Bday bash anak korang2....

1] Hardy Shah 3rd Bday Celebration
Hirda, aku x sempat nak cek email, ko call jemput aku dtg je...aku x tau la pulak ko ada tema. Sedey tau x pakai ikut tema...sori ye. Neway aku mmg suka sbb ko antara choc. Indulgence mania... ekekke makan hingga menjilat jari

Yummilious Kek

Blowing Candle

AQEEL br lps tarik bulu mata AKID


AQEEL + AKID + AFIQ



Si mata bolat!!

2] Echa 3rd Bday Celebration


Sham, aku x pernah sampai area umah ko tu...tp mmg selalu lalu nak ke ulu yam, kalo aku tau ctu umah ko....dah lama aku ajak ko join berjimba di ulu yam... Aku sungguh terkesima tgk kek SR ko tuh!! cam lava gunung berapi...huh


AFIQ suka btol yg lava tuh...rs cam ceklat MARS


3] Farhan 5th + Emily 3rd Bday Celebration

Kak mimi, sgt2 best tau kfc kat wangsa maju sana.... byk dpt gift, pastu besar lak tu kfc tu. Sesuai sgt bila ramai org dtg....jemputan Kak mimi pon ramai. Ila konvoi ngan Sue, sib baik senang cari....setelah brp thn x dpt g bday bash akak...akhirnya kali ni, dpt gak g.

Choc. Indulgence again?? rosak diet weiiii...hihi haku pedulik hape!! shedapp

Our Hero



Together-gether

3 comments:

Ayumieza said...

salam kak...macam-mana boleh miss tak ikut tema ni hehehe...

Mimi said...

wah..byk betul bash...meriahhh..

agaknya dia geram tgk bulu mata akid yg panjang/lentik tu..

Hirda Ibrahim said...

hehehhe cute si akid & aqeel tu main berdua.
aku rs si aqeel geram tgk bulu mata akid tu... cantikk..
thanks ko coz sudi dtg.
x kisah le x ikut tema pun. aku saja je buat tema.